«L-room»-ը Կապան քաղաքում հանդիպեց դրական, բարի ու հյուրասիրելուց բացառիկ հաճույք ստացող կնոջ. Կապանի «ՎԱՆԱՏՈՒՐ» հյուրանոցա-ռեստորանային համալիրի համասեփականատեր, տնօրեն Սիլվա Բաղդասարյան։
2005-ին է հիմնադրվել «Վանատուր» ռեստորանա-հյուրանոցային համալիրը։ Կարճ ժամանակ անց տիկին Սիլվան սկսեց անձամբ զբաղվել և խոհանոցով, և հյուրանոցով։ Այսօր մեր դիցաբանության հյուրասիրության և հյուրընկալության աստծու՝ Վանատուրի անունը կրող այս համալիրը դարձել է մեծ ու հարազատ տան նման, որտեղ յուրաքանչյուր ուտեստ պատրաստված է անհատական բաղադրատոմսով ու մեծ-մեծ սիրով, որտեղ յուրաքանչյուրին ընդունում են մեծ սրտով ու շրջապատում հոգատարությամբ։ «L-room»-ում Սիլվա Բաղդասարյանի հետ զրուցել ենք խոհանոցում ստեղծագործելու արվեստի, իր հեղինակային բաղադրատոմսերի շնորհիվ, Փարիզից Կապան բերած գավաթի, կանացիությունը պահելու կարողության ու երազանքներից երբեք չհրաժարվելու կարևորության մասին։ Հրաշալի կնոջ պատմություն, որը կօգնի ձեզ հավատալ, որ ԱՆՀՆԱՐԻՆ ՈՉՒՆՉ ՉԿՍ